МНЕНИЕ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

 

Вашите коментари са важни, и те ми подсказват дали работя в правилната посока, а споделяйки с мен и читателите за ВИДИМОТО И НЕВИДИМОТО което ви вълнува, вие ни правите част от вашите изживявания и така виждаме отговорите през общ мироглед. Няма отговор на всички вселенски въпроси, но от личен опит ще кажа, че книгите много помагат в това отношение. Когато прочетете дадена книга или цитат от някоя книга, там където сте получили ,,настръхване“, ,,удоволствие“ или друга вибрация отговаря на вашата истина.

 

Търсете вашата истина, насладете и се и открийте част от себе, като се преоткриете ,,отново“. Удължете хубавата вибрация възможно най-дълго и я съхранете. Споделете с нас новото си амплоа и се радвайте на откритията!

 

Изразете мнение за ,,положителното“ или ,,негативното“, което сте преживели в този миг, как това е променило вашите възгледи, как е трансформирало мисловния ви процес и съответно поуките от тази история.

 

 Споделете с нас от какво сте се развълнували докато сте чели откъс от произведение, и го напишете  на страницата в фейсбук от тук или в коментарите на сайта!

 

 

Leave a Reply

Translate »
error: Content is protected !!