Общи правила и условия за ползване

  

Потвърждаване и приемане на Правилата за ползване

 

ВИДИМОТО И НЕВИДИМОТО С НАС уважава Вашата поверителност, включително конфиденциалността на Вашата Лична информация.

Използвайки сайта, Вие показвате съгласието си с Правилата за ползване, изложени по-долу, и потвърждавате Правните условия на ВИДИМОТО И НЕВИДИМОТО С НАС.

ВИДИМОТО И НЕВИДИМОТО С НАС си запазва правото да променя съдържанието и настоящите правила без предварително предупреждение по всяко време. Продължаващото ползване на услугата от потребителя показва неговото положително приемане на тези промени.

 

При всяко посещение, Вие давате достъп до:

 

1)Използване на вашият IP адрес, за съставяне на метрични данни.

 

2)Google Analitics bot,  събиране на метрични данни от Гугъл.

 

3)Google Adsense bot, който служи за анализиране и  показване на реклами от Гугъл.

 

4)Вътрешни бизнес цели. Ние можем да използваме Лична информация от Вас за нашите вътрешни бизнес цели, като например анализ на данни, промоции, проверки и т.н.

 

5)ВИДИМОТО И НЕВИДИМОТО С НАС не носи отговорност за  евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа, употребата или невъзможността за употреба на този сайт. ВИДИМОТО И НЕВИДИМОТО С НАС не носи отговорност  за информацията, съдържаща се в други сайтове, към които водят линкове от този сайт. ВИДИМОТО И НЕВИДИМОТО С НАС  си запазва правото да променя и допълва съдържанието на настоящите правила и условия за ползване.

 

6) Коментари. Чрез сайта, ВИДИМОТО И НЕВИДИМОТО С НАС може да участвате във коментарите, към които може да добавяте информация и материали. Тези коментари могат да включват потребителските форуми, блогове и др. Моля, имайте предвид, че всяка информация, която разкривате става обществена информация и може да бъде на разположение на потребителите на сайта и на широката общественост. НИЕ НЕ СМЕ ОТГОВОРНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЛИЧНИ ДАННИ, КОИТО ДОБРОВОЛНО СТЕ ПРЕДОСТАВИЛИ ЧРЕЗ ТЕЗИ УСЛУГИ.

 

7) Прилагане на законодателството; ВИДИМОТО И НЕВИДИМОТО С НАС може да разкрие Лична информация в следните ситуации, когато Ние вярваме, че е уместно, макар че може да бъде поискана, ние не споделяме Вашата информация: (а) съгласно приложимото законодателство; (б) да се спази закона; (в) да отговори на правителствените искания, включително искания от правоприлагащите и регулаторни органи; (г) да наложат нашите правила и условия; (д) да защитим нашите операции; (е) да защитава правата, неприкосновеността на личния живот, безопасността или имуществото на ВИДИМОТО И НЕВИДИМОТО С НАС, Вашето или околните; (г), за да ни позволи да преследваме налични средства или ограничаване на щетите, които могат да поддържат. Например, ние можем с цялата сила на закона да позволим разкриване на Лична информация на правоохранителни и регулаторни органи, за да им помогне при идентифициране на физически лица, които са или могат да бъдат ангажирани в незаконни действия.

 

Права

 

1.1  Всеки потребител има право да не разглежда този сайт, ако има нещо, което не ви харесва или не сте съгласни, моля не посещавайте този сайт.

 

1.2 Всеки потребител има право свободно да преглежда, използва и разпространява информацията от този сайт, като задължително посочите източника към информацията.

 

Това става чрез добавяне на линк, към избраната от вас информацията.

 

1.3  Обновяване на личната Ви информация ВИДИМОТО И НЕВИДИМОТО С НАС ще положи усилия да запази цялата Ви Лична информация актуална, когато ни я предоставяте. Можете да актуализирате информацията си по всяко време като се свържете с Нас и ние ще актуализираме данните Ви.

 

1.4 Всеки потребител има право да потърси помощ, като използва формата контакти.

 

Задължения

 

2.1 Писането на кирилица е задължително.

 

2.2 Използването на добър тон е задължително.

 

3.3 Потребителите носят пълна отговорност за своите коментари/постове.

 

Забранено

 

3.1 Рекламирането на каквито и да е продукти, марки, сайтове и т.н, без изричното или писмено разрешение от ВИДИМОТО И НЕВИДИМОТО С НАС.

 

3.2 Спаменето в блога във  всичките му  форми.

 

3.3 Съдържание, което е оскърбително, обидно и/или расистко, призоваващо към насилие, съдържащо заплахи  ще бъде заличавано. Запазваме си и правото да блокираме Вашия акаунт незабавно и за постоянно.

 

 

 Когато споделяте знания, всеки печели такива, ако е готов за тях.

 

 

 

 

 

Translate »
error: Content is protected !!