ЗА НАС**************************************************************************************************************************************************************************

ЗА НАС

 

 

 

ВИДИМОТО И НЕВИДИМОТО С НАС е подсайт на ,,АСОЦИАЦИЯ ЖИВЕЯ БЕЗПЛАТЕН ЦЕНТЪР“ със сайт: ( https://live-free-center.eu) 

 

 

 ВИДИМОТО И НЕВИДИМОТО С НАС е магазин и информационен сайт за книги,  където ще откривате откъси/страници от четива в различни сфери.
Идеята е да се запознаете и прочитате части от различна ,,нетрадиционна“ литература, която не бихте забелязали в книжарницата или не бихте й обърнали внимание. 
Разбираемо е, че и най запаленият читател не може да уплътнява целия си ден в книжарниците, за подбор на книги. В сайта  ще имате възможността необезпокоявани да прегледате и прочитате откъси/страници или цели произведения без ограничение в часовото време. ВИДИМОТО И НЕВИДИМОТО С НАС е тук за вас и вашето удобство.
Сайтът е направен, за  да ви се разкрият различни светове, в които ще намерите отговорите на вашите въпроси и ще виждате решенията по начини, за които не сте и предполагали. Ще се научите да се доверявате на интуицията си, да търсите причинно следствената връзка, да анализирате задълбочено и всичко това ще ви насочи към отговора, който е вътре във вас, но все още нямате силата и уменията да го разшифровате. Така ще се изпълнете със сили и вяра, за да продължите напред да живеете осъзнато и истински изпълнени с любов и мир.
Напоследък се появиха много разновидности на ,,ВИДИМОТО И НЕВИДИМОТО С…“ някое име примерно.
Всъщност сега е моментът да разкажа как се появи точно името.
Работих към проект за ,,АСОЦИАЦИЯ ЖИВЕЯ БЕЗПЛАТЕН ЦЕНТЪР“, когато по време на почивка се загледах с малката ми принцеса в ,,Лека нощ деца“ по БНТ и започнах да и разказвам как сме отраснали с татко й с тези филмчета. Появи се реклама за реалити шоу ,,Ръкописът“. Точно в този миг ми ,,блесна“ в съзнанието, че трябва да кандидатствам заради проекта с асоциацията и да разкажа в книга това, което се случва и защо няма още реален безплатен лечебен център. И така започнах да пиша книгата преди да измисля заглавието, като вярвах, че то ще дойде, когато трябва. Така и стана.
Една сутрин, след като малката се събуди изведнъж и казах три заглавия от това, което ми беше хрумнало през нощта. Така тя избра едно от тях, в случая беше ,,Видимото и Невидимото с Вас“, като побърза да ме поправи и добави ,,с Нас“. Помислих, че ми се е причуло и я помолих да повтори. Отговорът и беше същият. На момента взех решение така да се казва и ръкописът с който кандидатствах. Кандидатствах в предаването и успяхме да минем само първия кръг, като ми посочиха причина за отпадането, че много съм наблегнала на историята с центъра. Няма да обяснявам колко разочарована се почувствах след поредното препятствие. И все пак има хора, които са запознати със случката да ме питат кога ще издам книгата .
Това е накратко за появата на името.
ВИДИМОТО И НЕВИДИМОТО С НАС ви пожелава безкрайни успехи, споделена любов и личностно развитие!

 

Translate »
error: Content is protected !!