Защита на личните данни

СЪОБЩЕНИЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

 

 


 


 

 Обща информация 

От 25 май 2018г. влиза в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.

 

 

Защита на личните данни

Потребителите се уведомяват, че ВИДИМОТО И НЕВИДИМОТО ЕООД   не е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на ВИДИМОТО И НЕВИДИМОТО ЕООД както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка  от главното меню магазин вие влизате в сайта shop.live-free-center.eu и за този поръчан продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от ВИДИМОТО И НЕВИДИМОТО ЕООД по електронен път при доставка на поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.

Как можете да подадете жалба?

За България, компетентен орган е Комисията за защита на лични данни:

 Бул. Цветан Лазаров, № 2, 1592 София, Tel. +359 2 915 3580; Fax +359 2 915 3525;

e-mail: kzld@cpdp.bg  Website: http://www.cpdp.bg/

 Как можете да се свържете с нас по въпроси на поверителност на лични данни?

Можете да се свържете с нас чрез контактната форма на сайта ни:  vidimoto.i.nevidimoto.live-free-center.eu/kontakti/, и на e-mail адрес: support@live-free-center.eu 

Translate »
error: Content is protected !!